Pernilla Lidén, Gunnarn

Irriterad och bestämd + egokort

Pernilla LidénJag leker modell ala fotograf.

Idag har vädret styrt mitt humör; till mycket bra. Soligt, skönt och mysigt. Försökte fota lite prylar när jag åkte iväg med bussen men jag hittade inget vidare. Så för att förgylla min kväll så har jag egofotat. Konstigt nog har jag inte samma ?ursch? känsla som jag hade igår då jag fotade mig själv. Jag avskyr att se mig på bild, men vad gör man då det inte finns någon annan att fota och motiven är slut? Paus? Visst men det känns inte heller som det passar mig så den här bilden blev ett av mina resultat. Rätt skoj, den är ju photoshopad men ändå. Duger. Känns som jag inte gör annat än att prata foto.

Vad vill folk läsa? Vad törs man skriva? Såna där frågor gör stopp i mycket. Kanske kan jag skriva om att jag tycker det är helidiotiskt att skotta ut snön på Blåvägen i väntan på plogbilen för att man inte orkar gå de sista två meterna över vägen. Åkte buss idag och det var en människa som slängde ut snön på vägen, samma plats där en annan chaufför gormade ordentligt. Det kan ju ta tvärtstop! Plogen kör inte så himla ofta att man kan dratta ut snön på vägen.

På tal om snöskottning så är det snett och vint att snön skottas bort från promenadgången först och lämna garageutfarterna här hos oss. Det hände en morgon efter mycket snöfall. Inte för att jag bryr mig men skottar de tidigt vid garageutfarterna så slipper jag höra gorm på kvällen 😉 Mamsen avskyr snö. Hehe.

Sedan så har jag på arton dagar gått ca: 20,2 mil, inte illa. Tyvärr verkar inte min vikt vilja minska, det kanske är Zoloften *antidepp medicin* som gör det. Fast det sägs att det inte ska ha någon betydelse. Hm, ska kanske höja den så det går snabbare att bli av med den. Det ska höjas för att kunna avslutas tycker jag det pratades om en gång. Den hjälper inte, min ångest och svängingar i humöret är väl inte något bättre? Men jag har då en sak jag aldrig kommer göra; ECT *elchocks behandling* Jag tror terapi och sådana saker krävs i mitt läge. Nej, jag tror inte medicin biter på mig utan det är terapi och en massa färdighetsträning. Alltså nu vill jag veta vad mina tester säger! Jag blir ju helt bombad av att vänta, istället så ska det göras fler tester innan jag ens vet vad resultaten är på de andra. Gurka så surt.

Nu börjar det grusa sig i ögonen, dags att sova men jag slinter in en sväng imorgon om jag inte har annat för mig.

Natti!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.