Pernilla Lidén, Gunnarn

Uppspeedad och katten Love

Tjohoo!
Världens busigaste humör på ingående. Riktigt skönt med ett litet glatt humör innan läggdags och det vore inte helt fel om det håller i sig till imorgon. Är även glad för att jag ser att mina promenader lönar sig! Vågen börjar visa fina siffror.

Hur som helst sitter jag nu och trallar lite framför datorn och det blev inte strömlöst. Tack och lov, men jag hoppas inte det var datorn som bråkade. Den bråkade innan jul med minneskorten och var enbart ett halvår då ungefär.

Sitter och kollar lite bilder och hittade några mycket trevligt, söta bilder på missan buz, Lovebuz, Love. Katten alltså. I helgen la jag mig på golvet med min lilla kamera och spanade in katten. Sura svängningar på svansen. Jag var för när men det blev en del bilder och jag gillar närbilder på katten. Hon ser så fräck ut 😉

Så får jag presentera vildbasen Love alias Lovebuz in latus maskus position. *Trumvirvel*
Tadaaa! Det här är en katt som i januari fyllde fyra år och älskar sminkborstar. Hon har ett pojknamn men det passar ändå och så är hon expert på öppna dörrar. När jag berättar för folk om att hon kan öppna dörrar så är det sällan som de tror mig.

Sedan älskar hon att spela boll klockan sju mot min sovrumsdörr för att få upp mig men hon i sin tur går och sover och kan sova fram till klockan fyra på eftermiddagen. Hon river oftast ut det mesta ur garderoben och ser allmänt oskyldig ut.

Ja, en snabbis var det där men hon är en ljuvlig liten katt med bitchigt humör 😉
Nu ska jag sova, men det var nog den största lögn på länge för nu är jag jättepigg på att börja städa. Aja nu studsar jag min väg och ha det GOTT. Jag skrev ju ?gått? på förra inlägget. Jösses! Slarvfel.

Skrivs imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.