Pernilla Lidén, Gunnarn

Nogrannhet och mysdag

Pernilla LidénVoffen och jag, i en skuggig version 😉

Vilken myspysdag det har varit idag. Solen har värmt rätt mycket och det har varit roligt att vara ute så det blev två promenader på vardera 6 km. Tog med mig vovven och kameran för att kanske hitta något skojs. Tyvärr, men en rolig skugga på mig och voffen blev det. Lite sne över att jag fick med plogkanten då men klonade bort den i photoshop 😉 Är en riktig petnoga typ.

Som när jag var liten och skulle måla i målarböcker så rev jag sönder bilderna om jag målade utanför de svarta strecken. Då snackar vi om knappt millimeter stort. Inte riktigt vanligt att barn i den åldern gjorde så men jag gjorde det och jag är för noga med saker även idag,

Igår bestämde jag mig för att försöka rita lite, lite manga stuk men icket. Min teckningsförmåga som jag hade tidigare år är väldigt svag och det är mest kameran jag känner att det fungerar med. Jag som har en hel skrivarlåda med ritprylar. Jaja.

Det är förresten ruskigt halt ute, rent livsfarligt om man inte tänker på hur man går. Snart är dessutom OS slut, det tackar vi för hehe. Egentligen varför är sport sååå roligt? Att glo på menar jag. Curling går att titta på men sen då? Nje, usch.

Dags för lite fiskbullar. Mjo de slinker väl ner men är inte någon höjdare. Sedan blir det att städa, ska röja undan en massa prylar i en stor låda.

Ha det fint och halka inte se upp för renar osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.