Pernilla Lidén, Gunnarn

Vad är det med katter och tulpaner?

Stora bilden visar var tulpanerna har hamnat. Den lilla visar en liten katt som spanar in tulpanerna.

Oj vad det kryper en massa latus maskar i mig just nu. Hehe, nja inte bokstavligt då men nog måste jag väl få vara lite lat då jag gått en promenad på 14 km?

Det har varit en solig och trevlig dag idag så mams och jag tog en rajd efter skoterleden men tyvärr blåste det en smula för mycket. Kallt av bara rackarn var det men nyttigt. Försökte som vanligt att hitta något att fota men icket, det fanns ingenting som tilltalade mig direkt. Fotade gjorde jag men inget som kändes bra.

Sedan hade en viss kissemissfröken haft lite roligt inatt. Hon skulle nog ta EN tulpan men hon drog visst upp allihop ur vasen så vasen tippade och alla tulpaner och vattnet for ut. Vad är det med katter och tulpaner? Vasen var uppställd när jag fotade men annars var den tippad.

Sedan fick tulpanerna nytt vatten men gissa vem som satt i köket och spanade in blommorna? Jo Love the cat!

I övrigt mår jag rätt okej, solen har nog gjort sitt. Fick ta en sömntablett inatt för att få ordning på diverse tjorv i huvudet. Annars är det rätt så lugnt och jag hoppas det håller i sig ett bra tag.

Dags att sätta sig ner och kladda små figurer på något papper eller så. Mitt knä börjar nämligen berätta att promenaden var en aning för lång.

Ha en trevlig lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.