Pernilla Lidén, Gunnarn

Makaroners!

Så kan det gå

Oj jag har varit borta hela två dagar!

I måndags lyckades jag även tappa ut makaron kartongen från skafferiet. Våra skafferier är pyttesmå så det blir att truga in så mycket på så liten plats, vilket resulterar i att tar man i en sak så rasar det mesta. Det märkte både jag och spaghettin i måndags.

Tänkte att jag kunde vara snäll att laga mat åt mamsen till måndagskvällen. Spaghetti med special köttfärs-röre-någonting. Så allt gick bra tom. att hacka löken gick bra. Sedan var det dags för spaghettin.

Öppnade skåpet, spanade in var spaghettin ligger och sträcker mig för att ta ner paketet. Jag är kort så det kan också vara orsaken. Hur som helst så lyckades jag dra ner makaronerna i golvet med potatismos. Jag väntade ett bra tag innan jag tittade ner på golvet för att se förödelsen.

Makaroner överallt. Bara att ta fram sopen och drälla allt i soporna och se glad ut. Spaghettin hade jag iaf. tagit ner med handen. Någonting lyckades i alla fall. Så ja, nu är det en del makroner som har lyckats klara sig från sopen så det knastrar gött när man inte ser var man sätter fötterna.

Mackaroners också!

Det är kallt också, massa minusgrader. Kallt om näsan men jag går ändå ut på promenader, för det måste jag! Varje dag minst fem km tycker jag då. Fast egentligen vill jag gå över en mil till två mil om dagen, men kalla dagar så fungerar det inte så bra.

Sedan sitter jag och försöker rita mig som en manga figur men det går inte. Mangamjukis också! Hehe, skoj ord.

Ha det så bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.