Pernilla Lidén, Gunnarn

Hej Miss Stabil

Jag börjar tro att min dataabstinens har börjat, vad ska man kalla det, lugna sig. Igår startade jag inte ens datorn och det händer inte ofta, mest då jag har en dålig svacka. Igår var jag enbart trött så det kan ha varit det med.

Har istället suttit och plöjt igenom min inspelade OP:7 serie om och om igen de senaste dagarna. Det fick mig att fundera mer på ambulansyrket. Jag hade en tid då jag så gärna ville bli ambulanssjukvårdare, men jag tror jag bara hade tanken för att jag var besatt av OP:7. Iofs. så är jag intresserad av själva ambulanserna, vilket hos andra kan tyckas vara underligt. Det är bara så.

Annars så har jag varit väldigt tidigt uppe de senaste dagarna, jag har haft över en veckas sinnesro i rätt normal bana. Trodde jag var på väg att köra på en `storsten` igår men det var som sagt bara trötthet. Jag är så himla humörkänslig om jag är trött så allt kan kännas meningslöst. Så jag har ibland vissa teorier om varför jag mår som jag gör, för lång tid utan sömn plus dåligt självförtroende. Hehe, vem vet.

Sedan ska jag tydligen ha läkartid snart för mina Zoloft. Allvarligt, ca: 1300 kr för några små saker som jag själv inte ens tycker fungera. Nej tack, jag börjar tvivla. Jag är inte så säker på att medicin kan hjälpa mig så mycket. Inte på allt, det kanske kan hålla mig lite lugnare och göra att jag klarar av att utföra vissa saker utan problem.

Sedan så åkte jag frivilligt upp till Storuman idag, nu snackar vi sportlov + buss = mycket folk. Jag satte mig i bussen utan problem. Det kallar jag ovanligt. Impulsivt handlande, jopp. Det känns bra att kunna utföra vissa saker utan att känna panik. Eller panik, det känns som att folk stirrar och babblar. Paranoid ja, jag vet men det är så och har varit så i många år. Jag var faktiskt väldigt nära att stänga ner hela min hemsida förra helgen och avsluta all info om mig själv på internet. Hej, jag är inte riktigt stabil alla timmar.

Det gick över på någon dag och har lugnat sig då det inleddes med en bra sinnesrovecka. Har även försökt städa idag men det gick inte så bra för det är lika rörigt igen. Spelar även en massa sims och ska spela mer idag.

Det är ju sånt där kvinnodagstjafs idag, då får man en bok på bibblan om man råkar vara tjej/kvinna och jag snodde mig en poesibok. Jag menar, det är ju gratis 😉

Nej nu verkar det som fiskbullarna *urk* vill ha sällskap. Återkommer, och jag ska försöka så snabbt som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.