Pernilla Lidén, Gunnarn

Ibland går det inte som man vill

Blä. Har en mycket dålig period nu men det var att räkna med efter nästan två veckor på toppnivå. Har lite hat och ångest mot mig själv då det gäller att sysselsätta sig med något. Jag hade nämligen planer på att vid den här tiden så skulle jag utbilda mig till ambulanssjukvårdare. Hoppsan, var försvann den tanken? Jag hade ett tag då jag var väldigt inne på att få jobba inom sjukvård, sedan har det varit lite kriminalvård som intresserat, men jag kommer ändå aldrig kunna. Min psykiska ohälsa klarar inte av en sådan press.

Får väl bli kaffekokare åt något frivilligt företag istället. Hehe, det vore något va.
Det är verkligen jobbigt att fundera på vad man egentligen ska sysselsätta sig med de närmaste åren, det mesta kräver ju utbildning. Jag är väl för ?påig? och vill att saker och ting ska ordnas nu. Jag vill ha mina psyktester klar, och sedan behandling, arbetsterapi och sedan vill jag vara okej. Ha, vilket skämt, så lätt går det bara inte för det krävs en massa ?jobba-med-sig-själv? arbete och sånt tar tid. Ta bara en sån sak som att bli nöjd över något. Säger någon att en bild jag fotat är bra så har jag ruskigt svårt att hålla med för jag jämför mig med de som är proffs. Jag är lite för mycket med att gå från 0-100 på en gång. Man måste ju lära sig, och sånt tar tid men det vill inte jag förstå. Tid är väl något jag har svårt med tyvärr. Vill så snabbt men saker tar sån tid. Usch. Minst tre år inom foto antar jag det är, så det är ju ett tag. Skola, jag avskyr skola.

I övrigt är det väl sådär, fick snetänning i torsdags och gjorde väl saker som jag ångrar idag. Ibland har jag faktiskt väldigt svårt att hindra mig från att utföra vissa saker, det bara händer.
Sedan har jag varit ute på långpromenad på skoterspåret och det var en riktig höjdare, varmt och mysigt. Hundarna hade då roligt och det är ju huvudsaken.

Nej, ska försöka fixa lite bilder och sedan lägga mig och sova. God natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.