Pernilla Lidén, Gunnarn

Ambulanstokig + väntan

Vilket trevligt väder det varit idag. Gick två långa svängar med vovven. Rätt bra att vara hundvakt, då kommer jag då ut. Det är lätt hänt att man bara sover bort dagarna eller glor på tv tills man inte riktigt anser att något är viktigt. Jag har ibland en viss saknad av att få göra något, inte skola då men att kunna se fram emot att göra något någon dag. Bara att åka iväg över dagen gör skillnad.

Försöker hitta något att göra under dagarna, men det är lite svårt. Fota, finns ingenting för tillfället. Fast jag har nyss blivit alldeles till mig och vill fota en ambulans. Fråga mig inte varför, men att få fota en ambulans skulle göra mig på bra humör. Jag fotar mycket underliga saker men det måsta man ibland. Trava upp till sjukstugan och säga: "Godagens, jag vill fota ambulansen". Undra hur de skulle reagera?

Nej, får väl drömma om det istället, som tidigare men då handlade det inte om foto. Då handlade det om att jag ville jobba som ambulanssjukvårdare, men kom inte riktigt dit då. Ville ha praktik på ambulansen, om det så bara skulle vara att lägga in filtar i den. Spela roll.
Jag vet att jag kunde bilarna så väl, på en gång vad de hette, sort osv. Helt skruvad.

Gör inte mycket den här kvällen, var hos bror, ska fika och sova. Imorgon blir det promenad och en del städande. Går iaf. upp halv sju så jag sover inte bort dagarna men det vore ju något om jag visste vad jag skulle pyssla med för att fördriva tiden lite. Får väl plöja igenom mina inspelade OP:7 istället. Drygt men vad finns det att göra.

Jag börjar ge upp tanken med att orka bry sig om dessa psyktester, det tar ju sådan tid. Började i juni förra året med att göra tester men har inte ens hunnit gå igenom ett enda test. Snart struntar jag i det här, känns som det vore det bäste ibland, jag hatar att vänta. Vill få svar på saker, planera saker. Nu är det bara; kliva upp, fika, promenad, fika osv. Skoj.

Vad jag klagar, men det måste man väl få göra ibland. Ska ta mig en kopp kaffe nu så, ha det fint så ska jag fnula vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.