Pernilla Lidén, Gunnarn

Att vara eller inte…

Snubblar in. Här är jag, har haft en förkylnings alias latusvecka. Har mest glott på tv och funderat en hel del på vad jag borde göra som jag inte gjort ännu. Har glott på en massa småsnuttar av olika uttyckningsfordon och en massa räddningsinsatser. Det slog mig att det inte kan vara det roligaste laget att vara journalist. Först är man i vägen överallt, fast en del håller sig på sin kant, men sedan så kanske det skapar irritation bland räddningsfolket. Sedan, hur skoj är det att köra en stornosad kamera mitt i en trafikolycka?

Läste på ambulansforumet jag är på att så länge de inte är i vägen så får det väl fota och så. Jag fattar ändå inte varför det är sååå intressant att fota olyckor osv. Är det för en själv är läsarnas skull? Jag vet inte.

Hehe, jaja här sitter jag och gormar och så skriver jag på en tidnings hemsida, tjenare Pernilla.
Aja, journalist vet jag väl inte om jag skulle vilja vara ändå, fotograf men inte på det viset. Inte så att folk håller på gå i taket för att man försöker få bra bilder. Mycket jag vill eg. fotograf, webdesigner och ambulansen. Yej, allt utom ambulansen kan göras på fritid och den har jag inte ens fått chans att testa på. Jag vet jag tjatar, men jag släpper ändå inte tanken och viljan på att vilja göra praktik på ambulansen. En vecka, det vore väl nåt?

Annars så händer inte mycket, fick hem mina kläder jag beställde och jag kan ha dem. Puh, det är inte lätt att beställa kläder. Lättare att gå till en affär. Mår rätt okej i övrigt, känns bra och det kanske är för att jag försöker planera saker, fast ska jag göra saker jag vill utan att känna mig `tävlande` med andra så måste jag långt härifrån men det vill jag inte heller. Jag bara avskyr tanken på att bara gå hemma och göra ingenting. Veckorna bara floppar i väg och jag utför inte en enda grej som är nyttig. Promenader men det räknas inte.

Kollar runt på en hel del objektiv men vet inte vad jag skulle vilja ha. Först och främst så kostar de inte så lite och sen är jag velig. Har jag en så ska jag ha alla. Gah, men ska fundera mer.

Nu ska jag försöka hålla mig sysselsatt. Trevlig helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.