Pernilla Lidén, Gunnarn

Påsken är snart över

Pernilla Lidén

Vilket kanonväder det har varit idag. Har gått promenader så mina fötter börjar ruttna ihop. I solen var det minst 21 grader varmt och 10 grader i skuggan. Drog i väg och fotade en grillplats som låg en bra bit bort men det var det värt. Höll på dratta ner i forsen men jag klarade mig med att ramla på sidan om bara.

Har även ätit jättegod filé och klyftpotatis idag. Mums. Helgen i övrigt har varit bra men vädret kunde väl ha varit trevligare va? Antingen snöar det eller regnar det, trist.

Som sagt så fotade jag lite idag men det blev inte så mycket bilder och känner inte att inspirationen är så där lockande. Vill byta fotoområde. Alltså, pysa till ett annat ställe, annan kommun, annat län. Går ju inte så bra utan körkort då, men jag får väl nöja mig med att vara här och runtomkring istället.

Katten har förresten tratt nu eftersom hon är kastrerad, och token till katt lyckades hoppa upp på garderoben från min stereo. Jag fattar inte hur hon gör! Men nog är hon mer lik Love nu och är väldigt go av sig, men det kan ju vara för att hon inte fick sitt p-piller i veckan. Nu är det slut på dem.

Själv mår jag riktigt bra, eller ja, tills jag vet att jag måste ta ut medicin i veckan som kommer kosta en 1500 kr eller något. Helt sjukt vad sån där tjafs ska kosta. Hur som helst mår jag rätt okej, än om vädret varit åt fanders så mår jag bra. Varför vet jag inte men bra mår jag och det är huvudsaken. Kanske planerar jag mer än vad jag klarar men ja, jag mår bra.

Vill bygga om en hemsida, min privata eller den med bilder över byn. Har bara som dåligt med förslag på hur jag ska göra. Ren lathet antar jag.

Nej men nu ska jag ta och sova, måste ta igen de timmar som jag missat i veckan då katten haft fullt ös med att kasta koppar och grejer med tratten överallt.

Kör försiktigt nu om ni ska hem, allt för många har för bråttom. Ser bara på blå vägen, hur många väjer ens då man går? Inte många, blir ju vansinnig. Ska jag klä mig i neonfärger med blåljus på huvudet för att synas eller 😉

Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.