Pernilla Lidén, Gunnarn

En vecka sedan

Alltså jag fattar inte. Allt med internet är som på paus för mig. Allt kretsar kring sims. Jag har till och med gjort en egen simsstory på min hemsida. Ja, överdrivet kanske det är men man ska väl göra sånt som är roligt eller hur?

Själv så har veckan varit rätt lugn. Ingen hund att gå med tyvärr, för brorsan och gänget var uppe i fjälls så jag fick gå själv. I fredags så togs stygnen bort från Love. Hon verkar vara mycket mer go av sig nu. Hoppas det håller i sig. Sedan slapp hon ju tratten som tur var.

Sedan var jag sååå duktig natten till lördag. Jag fattar inte hur jag `bängel`. Vaknade av att jag tvärvände mig mot väggen – och slog näsan. Den är bra öm idag men inga underliga färger så det kan ju inte ha blivit något ordentligt. Som tur är. Ont gjorde det i alla fall.

Ja, jag fattar inte riktigt vad jag pysslar med ibland.

Nej nu är det promenad, måste hitta en veckans bild för bysidan. Ha det gött!

Förresten så läste jag Josefins dagbok med Casper på bild. Det fick mig att komma ihåg att jag har sett dem 3-4 gånger fram till jag var 13 år tror jag. Första gången var i Lycksele och då for jag och papps dit medan de packade upp, på dagen alltså. Det du 😉 Nej nu ska jag gå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.