Pernilla Lidén, Gunnarn

Hoppsan, här är jag igen!

Pernilla LidénGunnarns majbrasa

Ja, jag börjar väl som vanligt, långt sedan sist tyvärr. Det är knappt att jag skriver dagbok på min hemsida. Det kanske är för att det är sol och annat som lockar eller? Man behöver ju inte ha något vettigt att skriva om. I och för sig så råkade jag äta en smörgåstårta vid datorn och den bråkiga tomaten sprack då jag skulle dela på den. Det blev en hel del tomatmos här och var. Typiskt.

Promenader blir det för övrigt lika mycket av, och nytt objektiv till min vän kameran. Stornosen som den så fint får heta 😉 Majbrasan kollade jag på också, hann inte dit innan de tände men strunt samma. Försökt att fota tranor också och det gick väl sådär halvbra.

Har haft en dag då jag kände att: "Usch vad värdelöst, jag gör ingenting vettigt". Jag har känslan av att jag bara måste betala för mig hemma. Inte mer än rätt. Om jag skulle få välja så skulle jag komma på ett vettigt och bra sätt att sälja sina bilder på. Jag råkade nämligen läsa på fotosidan.se att en 350 d ska klara 50 000 exponeringar innan den krashar. Tack, tack, sånt ska inte jag läsa. Min lilla vän trodde jag skulle kunna hålla länge bara man tog väl hand om den. Den mår ju bra men jag är alltid långt fram för orosmoment.

Måste ta mer kaffe och försöka komma underfund med vad jag ska hitta på. Ha det fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.