Pernilla Lidén, Gunnarn

Fundera sönder…

Oj vilket fint väder vi har haft och har! Nu kan jag faktiskt komma på en anledning till att jag inte har skrivit något. Har inte suttit så värst mycket vid datorn under helgen då det varit promenader och fotande. Fotande en liten bebies för första gången. Har aldrig fotat bebiesar förut.

Fotat en massa blandbilder över byn och har försökt kolla upp vad en helikopter skulle kosta för att låta mig få ta flygfoton. Priset var inte direkt lockande nej, men jag vill så gärna fota flygfoton. Vore skoj.

En annan grej jag gjorde i fredags var att fota Sorsele ambulans ute på gården, jag hade självklart frågat om de hade tid att sväng in en sväng. De hade de. Så nu har jag tagit kort på Storuman och Sorsele ambulans, nu vore det trevlig med Lycksele också, helikopter och köret men ja, då måste jag ju dit så det får jag fnula på. Vore trevligt. Ja, jag är ett ambulansfreak, får jag inte praktisera så måste jag väl underhålla mig med annat. Vill fortfarande men har tappat tron på att jag får innan utbildning.

Hur som helst så mår jag rätt okej, men söndagar mår jag alltid lite konstigt. Om det är för att jag är själv igen på dagarna medan allt annat folk gör något vettigt eller vad är det? Jag vet inte men jag känner en stor skillnad ändå.

Har försökt komma i kontakt med fotografer för att kunna få lite tips på hur man gör om man vill sälja foton eller så. Svaret? Inte ett enda svar, jag vill ju veta. Är nyfiken, vad ska man annars ha bilderna till?

Nej, det är svårt att inte veta vad man ska göra. Jag vill göra allt jag vill, men det går ju inte. Antingen väljer jag att utbilda mig till ambulanssjukvårdare och acceptera att ha webdesign och fotande som hobby eller så, ja inte vet jag. Blir så less på sånt här. Vill ha mitt test om uppmärksamhetsnågonting. I juni är det ett år sedan jag började göra dessa tester och än är det inte ens tal om något vettigt svar. Less.

Jaja, tar väl den tid det tar. Bara så drygt: `Har du skaffat något sommarjobb?`, `Vad ska du göra nu?´, `Är det inte långtråkigt hemma?`. Klart man blir less. Jag vet inte vad man egentligen ska säga vad det är med mig, depressioner har jag ju haft, just nu är det väl okej på den biten. Sedan mitt självförtroende är väl kanske inte det bästa. Kan sånt här sabba att man inte får ha praktik på vissa ställen? Ibland får jag för mig det att det är så men det kan det väl inte vara? Jag menar, jag har ju stenkoll på vad jag sysslar med, det vore ju annat om jag `försvann` i minuter eller timmar och inte ens har vetat vad jag gjort. Jag hoppas i alla fall att något av mina `drömmar` kommer att genomföras.

Aja, man ska inte analysera sönder en massa tjafs, då blir man ju vansinnig. För övrigt så mår jag bra idag faktiskt, lite för mycket solbränna på armarna men det ordnar sig =)
Nu ska jag pysa vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.