Pernilla Lidén, Gunnarn

En regnig dag; en skrivardag

En tussilull

Tjo! Veckan har varit solig och trevlig men idag tokregnar det. Så himla trist. Själv har jag mest gått promenader och bara dolat på. Funderar starkt på att gå till tryckeriet och skriva ut vissa bilder så det blir lite trevliga bilder på min underliga vägg.

Först och främst ska jag till käftis imorn, tandläkaren i Umeå. Ska på undersökning för käken och jag har räknat att jag har haft åtta års problem med den och det var inte förrän ett eller två år sedan jag fick dem att röntga. Jösses.

Käken är rätt bra nu men det var en tid då jag hade väldiga problem och det störde rätt mycket på min psykiska hälsa. Det kändes så jobbigt och allt blev bara jobbigare med käkens dumheter.

En käkled som låser sig och gör ont i veckor att man enbart kan äta mosad mat och dricka flytande det är plågsamt. Många gånger funderade jag varför det har blivit som det blev med käken, men något vettigt svar har jag inte.

Det behövs väldigt lite för att man ska bli labil. Men jag mår rätt okej den här veckan, har haft ett par jobbiga svackor med funderingar över varför jag inte gör någonting vettigt.
Jag har krav på mig att kunna betala för mig hemma så det är tungt att inte kunna göra det man vill.

Så fort att tester är klara så ska jag se om det inte går att göra någonting, vad som helst. Nästan.

Sedan hittade jag tussilago som jag tokfotade igår, busigt! Hoppsan nu är klockan kaffedags, vi hörs. När det nu blir. Skyller på bra väder 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.