Pernilla Lidén, Gunnarn

Umeå, ambulanser och änder!

Pernilla Lidén

Sådär ja, då har jag varit hos tandläkaren i Umeå igår. Det gick bra och jag behöver för tillfället inte komma tillbaka då det inte går att göra så mycket mer för mig. Kom dit vid elvatiden och åt lunch på patienthotellet. Sen roade jag och en kompis med att gå en sväng.

Det finns ju ett trevligt ambulansintag där som jag bara var tvungen att kika på. Det betyder att jag fotade en hel del ambulanser varav fem bilder blev rätt okej. Lite svårt att tvärslänga upp kameran då det kommer en. Så sorry ambusfolk på Umeå NUS men jag vara bara tvingad att fota er 😉

Sedan så fotade jag en hel del änder. De fick lite franska av oss, inte för att jag vet om man fick mata dem men det var lättare att fota då. Hade bara en liten kamera med mig men det gick bra det med.

Annars så har jag mest latat idag, var ute med hunden på en promenad men nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på om man ska göra vykort av mina byabilder jag har men jag vet inte.

Det är inget höjdarväder men det var lagomt varmt för att gå promenader. Får ju värmeslag för ingenting. Sedan så är det mitten av maj, jahapp snart är det sommar då. Vad ska jag göra i sommar? Inggen aning.

Ska ta och se om det kan bli något vettigt gjort idag, men frågan är vad?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.