Pernilla Lidén, Gunnarn

Fredagsbubbel

En sån där egobild

Igår hade jag verkligen en sån där på topp dag, nästan alldeles för bra dag. Löjligt bra dag då man nästan tror sig kunna allt utan problem.

Suttit och kolla bland en massa kurser på komvux. Matte B går våren 07 så det är ett tag kvar men Matte A då? I höst. Jag vill bara göra något som ger mening till något framöver. Känner mig less att bara vara hemma och räknas som? ja vad räknas jag som?

Vädret är kasst, det regnar men jag gick en promenad i alla fall och det känns bra. Avskyr att blir lat. Sedan så är jag rätt fotolös, vad finns det att fota? Jag måste ta bussen någonstans någon gång då min feghet har försvunnit.

Vill ha sol och en massa blomgrejs, då har jag något att göra. Fick till råvaru tjosan på kameran igår, ibland måste man ha alla jobbiga medföljande program som jag inte rört på ett år och det var ett års sedan jag köpte kameran. Hehe, det betyder att jag inte har ens öppnat skivfodralen. Hoppsan.

Jahaja, var nyss ute på en promenad igen för att hitta något att fota. Hittade jag något? Nje, bara några droppar. Den där dropp och vattenperiod är det många som går igenom 😉 ett typiskt fotografsyndrom.

Jag borde även städa, för allt bara rasar där jag sitter. En massa papper, kablar, koppar tom. nyinköpta sockar. Finns mer men det skulle ta evigheter att rabbla upp. Fattar inte att det går att sitta här.

Igår egofotade jag mig igen. Satt på brorsans jobb och väntade på att åka hem och för att inte somna så tokfotade jag mig själv. Ego, ego, ego.

Nej men nu ska jag se om inte det finns något roligt att göra. Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.