Pernilla Lidén, Gunnarn

Men nu blev det semester

Här sitter jag med världens värmeslag. Det är varmt inomhus och så fort jag öppnar fönstret har jag herr och fru mygga som ska hälsa på. Jag smakar väl så gott 😉

Efter en viss svacka från fredag till lördag så mår jag mycket bättre idag. Sömn- det är nyckeln till att må bra. För lite sömn ger en otäck dålig dag och jag bara? gör ingenting helt enkelt.

Sedan så pyser jag bort imorgon så jag får återkomma om en månad eller så. Usch då, ni kommer sakna mig sååå mycket 😉 märks nog knappt att jag brukar skriva här.

Skönt att mår rätt skapligt i alla fall, för nog är det påfrestande med ett humör som inte är att lita på, jag blir som en helt annan då. En jag inte ens vill veta av.

Försökte städa i hela två dagar men har inte kommit långt, golvet är klart men alla prylar då? Gah, vill någon städa och sortera smågrejer? Hehe, nej så roligt är det inte.

Nu en sömnis och sudoku. Trevlig fortsatt sommar mina vänner.

Kommer försöka skärpa till med mitt bloggande då jag kommer tillbaka. Måste ju dondera lite varför det ska ta över ett år innan jag ens är klar med mina tester om mina små psykiska problem. Gurka vad jag avskyr när saker tar tid. Ha det fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.