Pernilla Lidén, Gunnarn

Semestern avklarad

Pernilla LidénLek med foton från badplatsen Lapplaya i Gunnarn.

Men tjenare tjenare! Nu är ju en jag tillbaka. Brunare och galnare än förr. Värmen har vi inte haft för lite av och inte självaste solen heller. Jag var i Ångermanland och där var det skogsbrand efter skogsbrand. Smulan torrt.

I övrigt så har jag mått rätt okej i sommar. Mycket bättre än förra sommaren och lusten till att börja planera saker har börjat snurra igång vilket kan vara en positiv vändning. Att känna att man verkligen vill något och försöker på hjulet att snurra är mycket bra. Visst jag har fortfarande mina nerdämpande dagar men jag kommer ur dem rätt snabbt.

Sedan om det är solen som gjort att jag mår så bra just nu vet jag inte, det märks väl om några månader om det börjar bli någon förändring.

Nej men vad har jag gjort i fem veckor då? Ja, solat, gått på marknad, joggat, fotat lite och sedan varit på Junsele djurpark. Fotade och vi hade det allmänt trevligt. Jag som har problem med folk stod mitt i smeten utan problem. Det känns som att jag är på moln.

Fotandet har som inte blivit av så mycket som jag hade trott men vad då, hur kul är det att springa runt och hålla i en kamera i 31,4 graders värme? Ja, vi hade det i skuggan en dag. Många liter vatten har det blivit.

Sedan har jag börjat jogga, jag får som en kick av det än om det är jobbigt så längtar jag ändå att få trötta ut mig på ett nyttigt vis.

Har massa bilder men får fixa det senare och kanske visar. Just nu ligger mina kamerakompisar långt ner i väskan. Sedan lyckades jag glömma en laddare också. Smart.

Nej nu ska jag sova, eller åtminstone försöka fixa sängen från allt rat. Ha det fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.