Pernilla Lidén, Gunnarn

Detta väntande

Tjoho, tänk såhär; du rensar, sorterar och grejar i datorn och gör den allra finaste mappsorteringen och bränner för vardera månad med foton. Då upptäcker du en mapp mitt i gröten av andra finsorterade mappar att foton för två månader sedan inte är brända på den rätta skivan. Suck, jag gillar ordning men när det kommer till mina prylar som rummet och foton då är det stökigt. Så det blir mitt projekt någon regning dag. Sortera och rensa. Öppnar jag garderoben så får jag kläderna rakt över mig. Behöver en större garderob.

I helgen har jag mått rätt bra, men hoppas på att öka medicinen så det kanske är stabilare. Nu har jag mer långa perioder av allt. Antingen på topp eller botten i några veckor. Ibland svänger det till men inte lika ofta. Kan ha med att det är sommar och har varit mycket bra väder. Är väldigt väderkänslig men jag vet inte om en sollampa fungerar på mig. Får väl vara glad så länge det varar.

Sedan är jag rätt nöjd över att jag börjat jogga! Brukar ju gå men jogga gör jag också bara för att tvinga mig att känna nyttighet. Verkar fungera säger både vågen och måttband 😉

Håller förresten på att få spader över att inte ha något att göra. Jag hade som tänkt låta min utredning av diagnos få ha sin gång och att jag är hemma under den tiden. Att sedan det har tagit över ett år och jag inte är klar känns inte bra. Jag vill men huvudet tycker: "Nej det passar inte dig", eller "Det klarar jag inte". Om jag kunde köra med; "Jag provar, antingen går det eller så går det inte" men var köper man det då?

Vill bygga hemsida, vill fota, vill hålla på med ambulans. De två första kan jag ju utan utb. till att börja med men det måste ju behövas också 😉

Nej ska lägga mig och fundera vidare. Ha det gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.