Pernilla Lidén, Gunnarn

En kall dag

Aj, aj mitt huvud! Mitt huvud vill inte riktigt vara med men efter några timmar framför datorn kom jag ju på felet. Har ju inte tänt taklampan, utan stirrade in i en lysande skärm i fem timmar innan jag kom på problemet. En Ipren och mer ljus och ondheten försvinner sakta men säkert bort. Försökte lägga mig och vila men icket, sånt har inte jag tid med utan satte mig vid datorn igen. Rätt åt mig själv.

Igår fotade jag små söta jämthundsvalpar, mindre än tre veckor gamla, och de var så mysiga. De småsötisarna lever man länge på. Humöret blir så bra när jag får fota sötsaker 😉
I övrigt, jättekallt ute -15. Det låter inte så farligt men efter att man varit bortskämd med plusgrader så känns det där som rena isbiten.

Inte har jag orkat göra något vettigt idag heller, eller jo, jag har nyligen varit ute på en promenad. Kallt om nosen men skönt. Nu halkar jag inte i alla fall, för förut har det varit tokhalt och livsfarligt att gå ut. Nej men nu kära vänner är det dags för mig att koka kaffe, får lite besök. Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.