Pernilla Lidén, Gunnarn

Spurt

Jösses!
Snabbgick nu på lunchen för att gå och lämna en skiva. Nu är den lämnad och det känns alldeles perfekt. Har dessutom julklappsförslag som jag ska fixa imorn. Har torsdag idag men det är ju bara onsdag. Både bra och dåligt, för då har jag en liten stund att fixa lite julklappar. Det blir inga märkvärdiga julklappar för jag känner mig inte så julintresserad i år.

Förresten det småregnar i Storuman, det blir ju alldeles fantastiskt. Lagomt halt och trevligt. Ingen höjdare direkt. Får försöka hinna gå en promenad ikväll om jag inte hittar något annat skoj.

Har dessutom kollat en hel del på det här Discoverytjosan och det är rätt intressant. Synd att man måste vara så mattesmart 😉

Nästan så jag skulle behöva en kaffe till. Problemet är, de använder poletter här och jag får totalt abstinens. Äsch jag går och tar en kopp med mina två kronor. Kommer snart.

Sådär ja en kopp och de fick två kronor till av mig 😉 Kaffe är ett måste, höll enbart på storkna första veckan jag var här, var tokttrött men nu rullar det på för jag har börjar norpa mer kaffe.

Nej ska väl greja lite i Illustrator nu och göra något rolig filur eller något =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.