Pernilla Lidén, Gunnarn

Dessa webläsare

Tänk dig:
Du tager ett sycke anteckningar, trycker ner diverse kodsnuttar, stilmall. Fipplar, trixar och poff så har du en trevlig liten layout på din skärm, i tex. Internet Explorer 6.

Efter en liten stund ploppar små kommentarer in i din gästbok: ’Du hörru, sidan ser helt kajko ut i Firefox’ ja men självklart. Du fixar då till det så att det ser bra ut i den med.

Rätt som det är pratas det om Internet Explorer 7. Jaha okej vad är det nu då? Ja vi kör väl den parallellt med 6:an så man har lite koll sådär.

Plopp! Windows uppdateringar, ja visst ’ja’. Hoppsan nu kör vi bara IE 7 och FF. Ja men då får i för oss och göra om layouten. Förnyelse är trevligt.

Rätt som det är igen, så kommer en rackare med IE 6 och piper: ’Sidan ser konstig ut’. Ja men okej, då inser jag ju ’ja kan ju inte se hur det ser ut, för jag har ju inte 6:an kvar’. Jag körde IE 7 standalone sedan i höstas och sedan så blev det ju bara den och FF

Jag håller på få fnatt! Så för tillfället försöker jag leta så jag kan ha IE 6 parallellt bara för att se hur mina hemsidor mm ser ut. Jaja får väl antingen leta vidare eller försöka chansa och låna en dator med 6:an.

Kan man inte bara ta dessa webläsare och ta fram en riktigt stor kross och blanda alla i en enda klump och göra en ExploFire av det hela haha!

Nej men skämt och sido det är störigt att det blir så grova ändringar.

Jag vill att det ska se så likt ut på alla håll men gah, nej jag måste klura vidare. Ha det gott, ska visa en liten bild från helgen.

From. idag ska jag skriva minst ETT inlägg här varje dag. Ehm, iaf några ggr i veckan. Har ju tokmycket att babbla och foton som vill visas. Mycket bya foton men vadå det går väl att se 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.