Pernilla Lidén, Gunnarn

Jag råkar visst vara kvar

Litet äpple på papperet där, nu ska jag fota och äta dig!

Heh, jag är kvar på praktiken, förlängd praktik. Känns trevligt. Just den här veckan är jag sådär konstigt trött. Känns som att jag skulle kunna sova hela dagarna.

Det är halt ute nu när det har snöat och så och det glömmer man ju tills man slår en morot.

Drömde inatt om att jag äntligen fick ett ja till att vara på praktik på ambu. Tyvärr var det bara en dröm så jag kände mig busigt irriterad.

Nu är det snart påsk också, vad ska man då hitta på? Ingen aning. Måste ha nya idéer på foton. Det går inte att år ut och år in bara fota Gunnarn.

Skaffa körkort då! Ja vad skoj, jag kunde fått det gratis genom Luspen. Så gick jag inte det då. Då jag skulle läsa det så var det klockan sex på kvällen till åtta nio, då går det ingen buss och då fanns det ingen frivillig att hämta mig heller.

Så ja, okej, mycket är ju ens eget tokeri att man inte har fixat det för det är ju så, det är ju en själv som ska bestämma vad man vill. Jaja, jag ska.

Imorgon är det kort dag, skönt. Ljust, hinna fota lite kanske. Jag vill ha tips på vad jag kan fota. Kör ju alltid gissa bilden på storumanbyar.se men vadå, måste hitta på något annat skojs.

Hm det låter som en kaffekopp. Ska gå och prata lite vett med den koppen. Ha det fint!

Nej nu måste jag dricka kaffe och krummilura mig vidare.
Krummilur på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.