Pernilla Lidén, Gunnarn

Godmorgon V-botten

Pernilla LidénTestar nya objektivet och stativet. Mums, vad skoj men det finns mycket kvar att testa. Dyr hobby som man inte får något för. Suck, varför ska det vara så 😉

Tjopp så här i småförkylningstider igen. Hade hoppats på att slippa bli förkyld igen men men.

Klockan är 05.05 och jag kan inte somna om igen så jag satte mig här istället. Vet bara inte riktigt vad jag ska hitta på. Känner mig godissugen bara sådär, inte bra det.

Igår morse var det kring 1 dm snö som kommit under natten. Jösses, dumma snö vill ha sommar med små söta humlor att fota.

Städa, det skulle jag också ha gjort men det har jag inte orkat göra ännu. Papper, kartonger, kablar. Nej en sån där… vad heter det nu igen? Kortläsare, så var det, så slipper jag banga huvudet i bordet alla gånger jag ska in med kabeln för att tömma kameran.

Fotade månen igårkväll för att testa nya stativet och objektivet. Lite tjorvigt men jag får väl lära mig lite mer. Är så noga, för noga. Eller så kan jag inte ens säga att det blir bra. Inte alla gånger då men.

Sitter och knaprar en massa sockerfria pastiller som jag testar, är en sk. buzzador. Kommer bli en sån där rund, platt pastill snart som rullar runt i väntan på att hitta min förpackning.

Helt plötsligt försavann allt jag skulle skriva om. Hm, sedan missade jag EFIT i förrgår. Ett foto i timmen står det för och går ut på att fota sin dag varje timme och lägga upp på sin hemsida. Rätt skoj om man kommer ihåg.

Antingen så går man ut och fotar eller så går man och lägger sig, men vad är bäst? Aja vi skrivs snart igen. Ska försöka komma med något värsting foto, en stor bamsehumla 😉 Lite synd att man minskat bilderna här.

Nej sova, gå ut eller spela sims. Ska se vad det blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.