Pernilla Lidén, Gunnarn

En golfboll i huvudet?

Pernilla LidénGolfbollen låg just bredvid Gubbträskvägen. Farligt med en golfplan så när 😉 Dock sparkade jag iväg den sedan men det kändes totalt fel. Stackars boll, den stod ju så fint vid vägen.

Godmorgon och hej, här sitter jag och gör mer eller mindre ingenting. Den här sommaren är jag ’ledig’ i väntan på läkarintyg mm. Så det har blivit lite simsspelande, latmaskande men fotointresset är sådär. Lite har väl fastnat på bild men inget jag riktigt är nöjd över. Tror jag.

Urk är så trött i skallen idag att jag mår halvdåligt men det kan vara att jag legat fel nu på morgonen då jag låg på soffan och nacken fick sig en vridning.

Halvsex vaknade jag mer eller mindre knallvaken. Gick upp, åt två äggmackor och ett par tre koppar kaffe.

Har kommit på att jag nog är lite för snäll gällande att fota åt folk. Jag vet ett ställe där jag fotade till så har jag inte ens fått namnet under mina bilder, inte ens en rad att jag ens fotade 🙁 Det här var i höstas men lite besviken blir jag allt.

Jag är amatör men vad tusan, namnet kan jag väl få ditskrivet. Bara för att jag är så snäll, inte kan sätta emot så har jag svårt att kräva saker.

Aja, så kan det gå får lära mig att bli lite mer bestämd kanske. Urk måste busa vidare, kan bjuda på en bild iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.