Pernilla Lidén, Gunnarn

3 år sedan

En liten sammanfattning av hur tre år för har sett ut för mig och mitt mående. Sen om det är intressant får du tolka som du vill jag skriver mest för att påpeka att allt behöver inte vara åt skogen fast det kan kännas så.

Idag är det tre år sedan jag och mams hittade papps död i bastun, obduktionen visade på insulinkoma. Det har gått både snabbt och långsamt för min del. Saker och ting har hunnit ske under den tiden.

År 2004 så dör pappa under sommaren och min psykiska hälsa försämras rejält från vad den varit. Det slutar med att jag i november blir inlagd FRIVILLIGT på psyk i Skellefteå annars har det blivit tvångsvård om jag nekat. Så medicinering sedan november 2004 och psyktester sedan sommaren år 2005 vilka inte är klar ännu. Vet bara att jag haft depressionperioder sedan fem års ålder. Galet men sant. Men jag är lika tokig som vanligt så inget nytt på den fronten 😉

År 2005 går jag sista terminen på Luspengymnasiet på distans hemifrån och tar sedan studenten som planerat med slutbetyg med bara ett IG och det i Matte B.

Går hemma till hösten 2006 då jag börjar på en sån där arbetsförmedlings kurs UTAN ATT VARA INSKRIVEN och att jag EGENTLIGEN INTE behövde vara där och utan betalning.

Hur som helst är jag där och börjar genom den kursen praktik på en reklambyrå som jag inte ens visste fanns och forsatte med det under våren år 2007. Jag väntar nu på läkarintyg för utvecklingsanställning för att kunna vara kvar på reklambyrån.

Kan säga att det har gått långsamt, men jag har börjat bli sugen på att börja övningsköra iallafall och det måste väl anses bra?

Att jag blir 21 i höst och inte har flyttat hemifrån, okej kan verka konstigt men vadå, flytta utan att ha stadigt under fossingarna är väl inte helt stabilt. Det får ta den tid det tar!

Trevlig midsommar på er och jag ska fortsätta uppdaterara min hemsida www.lovebuz.se. Har ju bytt design på den. Ha det gott!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.