Pernilla Lidén, Gunnarn

Dansgalan 2007

Pernilla LidénArvingarna och Brolle Jr. var två av artisterna på Dansgalan i Storuman 2007.

Sådär ja, då har Dansgalan passerat för det här året. Än om regnet gjorde sig påmint så var människor på gasen och tjoade på utan problem.

Arvingarna var i Storuman för första gången och de spelade på då jag kom vid nio tiden. Mina goa grabbar som jag fotat mycket för minst åtta år sedan.

Det tog en stund innan jag kom in, jag fick nämligen ett kort för att kunna fota på scenen och mellan. Det blev 521 bilder sammanlagt men det jag hade mest problem med var att fota de dansande människorna inomhus.

Det gick åt skogen med de bilderna, tyvärr och antagligen har jag för lite utrustning eller för dålig kunskap av dåligt ljus och rörelser. Tyvärr men jag har aldrig tidigare fotat något liknande. Så det här var nytt och intressant.

Kändes rätt skoj att kunna fota överallt och stå på scenen och fota allt folk. Jag glömde helt bort att jag syndes och mitt problem med mycket folk fösvinner då det gäller foto. Hur går det ihop?

Hur som helst, det var roligt och första gången jag var på Dansgalan i Storuman.

Tyvärr kan jag inte visa fler bilder nu, kan ju bara lägga upp en bild på den här bloggen så ja, resten kanske dyker upp någon annanstans.

Nu känns det som att kudden vore skön att krama.
Stor gäsp och godnatt!

//Pernilla, Dansgalans lilla fotograf 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.