Pernilla Lidén, Gunnarn

Lördag

Pernilla LidénEn regnbåge som kraschar rakt ner i Linnéparken.

Inväntar svar från buzzador på om jag kommer med i kampanjen för att testa halstabletter. Bara för det så vaknade jag klockan sex i morse av att jag var sådär ’förkylningstorr’ i halsen, sådär som man blir innan man får ont i halsen. Vände mig om och somnade och sedan när jag vaknade vid tio var det borta. Skönt! Jag har varken tid eller lust att bli förkyld.

Det är lördag idag och humöret är relativt bra. Har haft en nojig oro inför hösten. Jag mår nämligen otroligt katastrofalt värre på hösten. Har försökt få höja medicinen men det verkar gå lite trögt på den fronten.

Nu när jag har utvecklingsanställningen, vilket jag tror att jag har (har inte fått något papper på det än) så håller jag mig sysselsatt. Nu är inte jag världens mest duktigaste på att vara så insatt i trycksaker mm. men man lär sig något varje gång ändå, än om man inte är ett utbildat proffs.

Jag brukar inte kunna säga att jag är bra på något men just photoshop så tycker jag att där är jag rätt bra. Ursh, jag hatar att säga såna meningar 😉 Så det är bra att kunna på stället jag är på. Kan inte allt men jag ’hanterar programmet mycket väl’ som jag så fint skrev i min första cv som vi skulle göra genom Access (En sån där arb. förm. kurs)

Nej ambulansplanerna finns självklart kvar och det som är avgörande är nästan att få praktik någon gång bara för att se. Tyvärr har jag aldrig lyckats övertyga någon om det.

Det var en cool regnbåge igår! Oj oj! Men bilderna blev sådär, för jag var för ivrig. Ska släng i mig en gröt nu och se om jag kan gå en promenad senare och jaga flugsvampar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.