Pernilla Lidén, Gunnarn

För 2,5 år sedan…

…blev jag sjukskriven i tredje året på gymnasiet. Nu jobbar jag 75% på ett ställe jag trivs bra på.

På så kort tid, känslan har varit långsam, har jag hunnit komma på bättre väg. Tror tyvärr inte att det skulle ha gått så snabbt om jag haft ett år kvar på skolan. På tal om det: Har sedan studenten haft en återkommande mardröm.

Jag drömmer att jag gick i andra året och inte tredje då jag sjukskrevs och att jag måste gå heltid ett helt år till. Den här drömmen är konstant återkommande och det är med snabb andning jag vaknar till och kommer på ’Men, du har ju gått ut redan’.

Att gå in på Luspengymnasiet nu är inte så ’svårt’ längre. Jag har inga ’krav’ då jag går dit och jag behöver inte sitta dessa långa timmar och låtsas att jag är närvarande. Jag mindes sällan vad vi gjorde strax innan jag blen sjukskriven. Ja, jag hatar blockläsning ännu! Det är nästan så jag saknar stället men ändå inte. Märkligt.

Skulle jag ha gått tredje året nu så skulle projektarbetet blivit en fotoutställning och en liten Photoshopinspirerad’ liten bok. Fasen! En sån vill jag göra!
Wow! Vill, vill, vill!
Men gör det då!

Aja dagen är rätt okej, det är inget tjorv med utv. anst. bara ett papper som inte är ifyllt klart ännu.

Började att scanna in en massa gamla foton på mig som pyttefjant igår och ja, man kan se minst sagt tokig ut i alldeles för stora hockeykläder. Antar att det var broder som klädde ut mig då.

Jag älskar att sortera papper 😉 och nu ska jag fortsätta med det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.