Pernilla Lidén, Gunnarn

Scannar NÅGRA bilder

Okej, jag tänkte det skulle vara busenkelt att scanna in våra foton från den ’analoga världen’ då det inte är så många av den varan. Trodde jag ja. Hittade en påse full med gamla kort som är såna där små fyrkantiga. Heter de mellanformat tro? Nej…? Påse ja, kuvert med bilder i en påse. Har ’bara’ tagit in 71 bilder hittills. Det är inte ens hälften. Ja, vissa projekt undrar jag varför jag startar 😉

För övrigt letar jag en bild på mig då jag är dagbarn hos en familj där jag hoppar runt på en sån där rackarns stor studsboll den var blå. Den andra personen studsade på en gul. Se vad jag minns. Jag vet att jag sett den bilden men jag vet inte var den är. Frustrerande, javisst. Helt plötsligt är det tokviktigt att ha bilderna nu. Fattar inte varför men nu ska ALLA scannas in.

En hel timme efter…
Har vänt upp och ner på ett par lådor men icket. Var är fotonen? Galet var vansinnig jag blir. När man vet att man sett en sak någonstans och sen inte lyckas hitta åt dem. Det är irriterande.

Ska fortsätta greja vidare. Kommer inte släppa dessa bilder ur skallen nu. Typiskt. Ny dag imorgon, kanske hittar jag dem imorgonkväll.

Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.