Pernilla Lidén, Gunnarn

Ta hit körskolan!

Pernilla LidénLillbåten.

God eftermiddag kära vänner. Idag är det fredag och det är alltid skönt men helgen går alldeles för snabbt. Har själv inga större planer vad jag ska göra. Hoppas på få övningsköra för 4:e gången men det vet jag inte hur det blir.

Har börjat stressa upp mig på den biten. Höga krav och förväntningar kan verkligen göra att det brakar helt åt fanders. Går det inte när jag vill så känner jag som att det är lika bra att låta bli. Ond cirkel då jag bara har en, egentligen två, att övningsköra med.

Har ett år kvar med ’lempen’, tog den 2004 och ingen av de jag har på körpapperet är nog sugen på att sitta och lära sig hur man ska lära ut körning. Det betyder att jag måste bli klar så fort jag kan innan oktober 2008. Det blir inte av annars.

Det är lustigt vad det kan ställas till med då körskolan togs bort från Storuman. Hade den varit kvar så hade jag garanterat tagit körkort. Suck!

Har idag fotat månadsbilden för augusti på alltomstoruman.se. Lyckades ju missa juli månad men men. Passade även på att fota den lilla båten som alltid står på samma ställe och har många gånger fastnat på bild. Den ser så fridfull ut där den ligger. Båtar är fina.

Ska försöka ta bussen hem idag, om jag har tur så är det inte så många som åker med den men jag gissar att det är packat. Tyvärr, eller bra för bussbolaget men inte för mig 😉

Hörs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.