Pernilla Lidén, Gunnarn

Ensam

Jahapp då sitter jag ensam på det lilla kontoret och pysslar lite. Men pysslet har tagit slut och ingen är här så jag får försöka hitta på något tills någon har något till mig. Kanske städa? Hah, jo just det ja.

Soligt idag och lite kallt, men med glittergråa fingervantar och en busig toffs på huvudet så är jag på bra humör. Jo jag somnade med fuktigt hår igår så min fina toffsslinga på vänster sida står åt alla håll trots plattång. Det är annat om det är mulet för då mår jag som inget bra.

Nästa vecka ska jag sammanställa ett av mina psyktester. Det var ett uppmärksamhetstest som, jag tror heter IVA och gick ut på att klicka med musen då siffan ’1’ kommer fram/eller sägs. Känns bara störlöjligt att göra en sådan men det sägs vara det sista men det tror jag inte på förrän jag ser det.

Aja hur som helst så ska det bli skönt den dagen, eller ska jag säga det året dessa tester är klara. Jag har hållit på med dessa tester i… två år tror jag eller är det ett år?

Oh jag ska förresten ut och fota alldeles snart. Woho! Det gillar jag. Vi hörs senare ikväll med en Dagens Storumanbild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.