Pernilla Lidén, Gunnarn

Höstkänning

Både i kropp och själ så känns det att det är höst. För det första är det kallt på morgon, det är grått osv. men även humöret får sig en däng.

Kan för det första inte sitta still, suckar och känner hur det kryper inom mig. Känner mig lättretlig och orolig, irriterad och asocial och väldigt dåligt inspirerad till det jag gör. Jodå jag jobbar på, går bättre att stimulera huvudet om jag gör något. Pausar lite nu för att försöka ’komma igång’ igen.

Det är så konstigt vad jag är väderkänslig, det behövs nu bara sol på eftermiddagen och humöret går uppåt.

Det finns två saker som är dåligt med nedgång och uppgång, vid kraftig nedgång så får jag för mig att tokhandla. Säg inte tiokronorslåda för då blir det fel. Likadant om jag är på för bra humör. Kan inte ritkigt hejda mig då.

Den asociala biten visar sig på så vis att jag undviker att träffa folk så gått det går. Finns det andra alternativ så tar jag det. Som att anmäla mig till webdesignkursen. Istället för att gå dit och lämna papperet så skickar jag det på posten istället. Jag passerar där varenda dag men jag gör så enbart för att inte behöva stöta ihop med folk

Jag försöker inte låta såpan på trappstegen hindra mig från att klättra upp igen. Får helt enkelt försöka. Ikväll ska jag gå en ordentlig promenad, en snabb sådan.

Förresten sugen på att se massa nya bilder från byn? Stig på och spana in läget 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.