Pernilla Lidén, Gunnarn

Skapande

Det är allt fler som har hemsidor/bloggar. Här har jag en blogg då jag blir extremt svammelsugen och inte ids/kan uppdatera hemsidan. Men att bara ha en blogg och ingen hemsida skulle inte fungera för mig. Har ’träffat’ en hel del trevliga hemsidemänniskor som jag nu kan kalla vänner.

Som hemsidan kan jag fritt göra vad jag vill med och bygger på alla möjliga konstiga vänster. Skulle förresten läsa webdesign under gymnasietiden men fick inte, jag var enda ’samhällaren’ och det skulle inte gå att ändra schemat så det passade ’naturarna’. Minst sagt irriterrande! Jag kunde haft ett betyg i det men fick välja annat. Herregud! Sedan är jag ingen som kan konsten att gapa och gnälla så jag sa aldrig emot utan bara tog deras bestämmelser och gick. Jag måste ha varit förbaskat lättsam under skoltiden som aldrig sa ifrån 😉

Hur som, skapande är roligt, jag trodde en gång i tiden att jag skulle måla tavlor eller något men då upptäckte jag digitalkameran, snabbt och smidigt. Valde alltid bild som elevens val i högstadiet.

Skapnade program lär jag mig fort men ska jag lära mig något teoretiskt så blir det betydligt tjorvigare. Skulle jag valt gymnasieprogram nu hade det blivit media. Mycket ändras under åren.

Idag är det fredag, snart är det måndag igen. Vilken glädjedödare va?! Ikväll ska jag försöka röja lite, har massa skräp och papper fulla bordet vid min dator hemma. Städningen håller två veckor och knappt det innan jag öser dit prylar igen.

Ska försöka inskaffa en halsduk, för en sån vore trevligt att ha! Håller dessutom på att bli förkyld mitt i allt. Inte bra, får inte! Nej trevlig helg på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.