Pernilla Lidén, Gunnarn

Zombien talar

Pernilla LidénEn liten special som jag roade mig med att arrangera, fota och äta upp.

Jul är över och den har varit relativt bra. Humörsmässigt så har det legat rätt så jämt med några gropar.

Har haft slut på sömnisar några dagar vilket har gett dåliga nätter. Svårt att somna och är ett virrvarr då jag väl somnat och vaknar ett par gånger varje natt. Det har medfört att jag är ruskigt toktrött nu på dagarna men idag tog jag mig till apoteket för att ta ut nya så nu lär jag komma tillbaka i gängorna hoppas jag.

Blir dubbelt så kaos i humöret om jag sover dåligt. Utan sömnis är jag som under högstadie- och gymnasietiden, inte riktigt närvarande.

I övrigt, ja foton har det blivit, i mängder. Har knappt hunnit titta på dem ordentligt. Fotade en clementinserie som borde passa på väggen, spännande. Ska bara hitta åt lusten först, var den nu har sprungit någonstans. Kanske är på julledigt?

På tal om ledigt, har varit ledig nu mellandagarna, skönt med tanke på att jag knappt sovit. Sover gör jag men det är inte så att jag blir utvilad.

Avlsutar med att säga: Nu ska jag rita ett får med ritplattan. Godkväll!

En kommentar

  1. EmA

    Vill bara säga att jag tycker om både dina blogginlägg och fina foton. Stor eloge till dig också för att du går ut med hur du mår osv. inte alla som vågar det!
    Hoppas 2008 blir ett bra år för dig Pernilla!
    Hs EmA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.