Pernilla Lidén, Gunnarn

Tvärtrött

Nyss ätit lunch och har blivit sådär tvärtrött. Försöker dricka lite kaffe så kanske jag vaknar till. Har kört grundkodande på en webdesignkurs för… 4:e gången. Snart kan jag rabbla allt utantill i sömnen.

Att prata inför folk har tidigare inte funnits en tanke bakom. Sedan att jag faktiskt kan lära ut något (okej nu lär man sig inte en massa kod på en gång, om man gör det ens). Rätt skoj ändå, lite knackigt är det ju såklart. Vem hade ens trott detta för något år sedan? Lite för snabb är jag nog och lite för otydlig i mellanåt.

Hur som, jag älskar skapanade, jag gillar att se hur kodsnuttar formar sig och vilka egenskaper de ger. Sedan om det bråkas med mig är det inte fullt så underbart.

Mitt hemsidebyggande börjades kring januari 2003 med frontpage. Såg hemskt ut, riktigt hemskt. Arcticfärgerna, lila, grönt och svart med jättetext. Mitt handkodande i anteckningar kom närmare 2004. Det är inte förräns under 2005-2006 jag började bygga till webstandard och läser på nya saker allt eftersom.

Jag har ingen aning ännu hur databaser mm. fungerar, jag har nämligen inte haft någon chans att prova. Någon gång så ska jag försöka, för att kunna bygga kommentarsfält och gästböcker vore riktigt roligt.

Vad jag gojar på, men försöker bara hålla mig vaken. PCn bredvid mig morrar så fruktansvärt att jag måste stänga av den. Idag är jag ljudkänslig, mycket ljud runtomkring gör mig tokig.

Dags att stämpla och klistra. Vi hörs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.