Pernilla Lidén, Gunnarn

Seg i knoppen

är jag. Känns som att en förkyning försöker sig på mig och det har jag haft känning av över en veckas tid. Bra att inte bli förkyld men jobbigt då det ligger på gränsen och segar ner istället. Behövs bara en liten knuff åt något håll.

Så här på fredagseftermiddagen efter ett antal koppar kaffe och en smått spännande diskussion om upphovsrätt med webdesignkursarna så är jag rätt så nöjd över dagen. Planerna för helgen var att försöka experimentera med fotografering ute men det ryktas om taskigt väder. I och för sig så har jag väldigt lite foto på just snöväder, men det blir ju så blött! Får leja en paraplyhållare.

Har åter igen dessutom blivit sugen på att ha något typ av fotoutställning, inom vilket tema vet jag inte. Men jag vill. Jag känner fortfarande att foto skulle ha varit mitt projektarbete på gymnasiet om jag hade gått nu. Frågan är bara, var ska man ha en utställning? Utrymme? Hallå?

Måste även försöka fixa en design till min nya sida som bara ska vara inriktat på foto. Mest foto och redigering och allt sånt där bus. Känner mig pysslig just nu och hoppas att det håller i sig.

Fota bebisar är lite spännande det med, de rör sig så in i sjuttsiken mycket. Sedan är jag för långsam att fota då de har det där lilla extra och så försvinner det bara. Måste bli snabbare. Aja ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.