Pernilla Lidén, Gunnarn

Sista dagen innan semester!

Wow, det är första gången jag får ’riktig semester’ och den börjar på måndag och varar i fyra veckor. De två första veckorna efter måste jag dock åka buss och kasta om jobbtiderna. Istället för 8-14 får jag köra 11-17 istället. Ja hej på dig din körkortslösa idiot.

Hur som så kommer det nog vara lugna veckor då jag mest kommer sysselsätta mig med det som jag mår bra av som fotografering tex. Jag har redan avverkat över 10000 exp. på nykameran sedan nyår. Har ju använt min gamla också så det är inte helt stämningsenligt.

Förresten Nikon kommer ut med en kamera med fullformat, D700, som är i klass med Canons 5D. Dock kostar de båda ett par kronor (läs: ett par tiotusen kronor). Ge mig en, jag kan städa bilar eller nåt.

Under trista väderdagar så ska det kodas lite hemsida, måste få till sidan med foton som planerat. Det gäller att skynda långsamt.

Är trött sedan igår, fotade om lite bilder vid Vintertjärn igårkväll då solen låg lite fel vid morgontiden. Visst det är fint med en massa ’grönsaker’ vid Vintertjärn men det känns ändå som fel ställe. Aja skitsamma.

Uh jag är ’koda-ihop-en-hemsida’ sugen. Känns som att jag måste kunna få börja fixa med databas och grejer men jag vet inte när jag ska få chans till det.

Jag har en extern hårddisk för foton på 500 GB men tillgången var bara 450 GB. Var har 50 GB tagit vägen? Någon som kan det där? Spännande irriterande.

Soligt idag vilket är kanonskönt, varmt och bra humör trots trötthet. Satt med bilderna från igår ett bra tag på kvällen så man kan säga att jag grejade mycket med bilderna igår. Dock hann jag inte klar ändå. Har jag nämt att jag är fruktansvärt petig?

Måste dessutom rengöra kameran ikväll, det smet säkert in lite kryp då jag bytte objektiv. Vad jag surrar om ingenting. Vad sägs, ska jag börja med lite tema fotoande på denna blogg tro? Får se.

Nu ska jag vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.