Pernilla Lidén, Gunnarn

Tisdag

Tisdag idag, en något solig sådan. Skönt! Då kan jag ta kameran och gå en sväng senare och låta macron hitta något riktigt skojigt. Dock ska jag jobba hemifrån ett par timmar då jag väl kommer hem men det är inga problem, funkar fint det med.

Imorn har jag vår allra käraste arbetsförmedlingsträff, det är så roligt så. Förhoppningsvis får jag något vettigt att banka in i skallen för att kunna andas lite och inte bara snurra i ovetande. I somras var det lite så, jag visste/vet ju ingenting hur det ska bli under hösten.

Ja jo, jag ska gå en distanskurs i höst med Digital bildbehandling genom Jönköping på distans, enbart nätbaserad. Har gått en genom komvux men det kändes för (ursäkta snobbigheten) för enkelt för mig. De är dock väldigt lika men har även med RAW format att göra.

Den är på kvartsfart så det tar ett år innan den är klar, men då jag förhoppningsvis blir kvar där jag är, så är det nog lämpligt.

Designgenen är väl kanske inte något som har följt genom familjen direkt. Då jag sitter och gör något med bilder eller annat utan att tänka på hur det ska bli i slutet så brukar det faktiskt bli något. Det är likadant med foto, fota på beställning utan känsla är inte alltid lika enkelt. Det kanske bara är att jag slänger över en hel del krav på mig själv som gör att det blir som det blir.

Tyvärr har jag märkt att det är mest gråskala jag grejar med. Ibland brukar folk säga: ’men hallå, din hemsida är alltid grå och tråkig, kan du inte försöka sätta in lite färg också’. De har nog rätt i det, men då jag sätter mig ner för att göra något så är det de färgerna som kommer. Ibland kan jag få en färgknäpp så helt svart blir det ju inte.

Nej, dags att snart packa ihop. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.