Pernilla Lidén, Gunnarn

Adobe och dess vänner

Ett par söta klockor. Jag kan om jag vill, måste bara låta de klara sig från papperskorgen ibland 😉

Att sortera foton är väl sisodär lagomt otrevligt. Först och främst är inte bildvisningsprogrammet ’Bridge’ helt kompis med mig, tydligen ett vanligt problem. Det vill nämligen ’Oj då, ett fel har uppstått, nu stänger jag mig och nu skiter det sig för dig’ men
just nu fungerar det alldeles galant. Peppar, peppar!

Fotar i raw och kan inte annat än använda programmet, ska finnas något typ av plugin till windows för att visa raw filer, men strunt samma. Finns ju ’Lightroom’ också men har inte bekantat mig med det så jag har inte tänkt på den tanken riktigt. Ska vara bättre men vi får väl se vad framtiden utvisar.

Dessutom sitter jag och läser om Adobe CS4 som kommer antingen i höst eller till våren, lite osäkert det där. Spännande, går bara på 9 papp ungefär att uppdatera. Jeez, läskigt vad det där kan kosta.

Det är som The sims spelen, rackarns vad den snubben måste ha tjänat fint på detta spel. En gång fast alltid fast. Jag skulle inte ens byta bort mina The Sims2 spel mot en splitterny Canon EOS 5D, än om jag är lite dregglandes efter den ändå. Komma här med in ’amatör’ 400 D är ju ingenting. Hrmf.

Hur som så grejade jag med illustrator idag, det har ju blåst en aning, en stor aning, så det har inte varit helt fashinerande att gå ut men ut gick jag ändå. Solen sken och det var rätt skönt, dock blev kameran puttad iväg av blåsten hela tiden och ett löv fastnade på näsan. Dessutom blev det strömlöst, tacka mig själv för att jag sparade det jag höll på med.

Tillbaka till illustrator, jag gjorde en liten glad filur utan att egentligen ha en susning om vad jag gjorde. Det blev visst en färgglad lustig klocka. Synd bara att vk bloggen inte kan ha en bättre bildfunktion. Snälla, gör det lite bättre för bilder så man kan sätta dit dem allt eftersom i texten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.