Pernilla Lidén, Gunnarn

Stessigt

Idag blåser det en hel del men jag har varit ute på en promenad iallafall. Nu sitter jag och fortsätter med mina multimediauppgifter men min datamus fick segspader. Optiska möss verkar inte alltid vara helt felfria de heller.

Jösses, nu har jag haft öppet detta vk fönster hela dagen utan att ens fullfölja min blogg. Stressad? Njae sissodär men på ett bra sätt kanske. Kan stress vara bra? Aja, håller på med den här multimediapressentationen och blir aldrig nöjd.

Först gör jag en sak sedan tänker jag att det inte passar, tar bort och gör om. Det kan bara inte funka i längden men jag hör till dessa: perfekt på en gång, fel finns inte. Ingen vidare bra tankeställning.

Min plats/stad som pressentationen ska handla om är inte mindre än Gunnarn, såklart. Bilder har jag gott om, konstigt va. Innehållet i övrigt är inte så svårt. Det problem jag har är det inspelade ljudet som man ska fixa. Har ju en inspelad golfgrej som jag ska ha på den här men det finns inget så hemskt som att spela in sig själv. Huvaligen!

Roar mig mellan varven istället och lyssnar på Jeff Dunham och hans julfirande skelett 😉
http://www.youtube.com/watch?v=eKa0vLqh5OQ&feature=related

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.