Popglittrande videor

Medan jag sitter och lyssnar på The Nationals mästerverk High Violet och känner ett sting i hjärtat över att jag missade Way Out West-festivalen i helgen, så hittade jag lite nya videor. I always wanted a pony-remixen av The Sonnets-låten New fire in the city har fått en inofficiell video i helgen. Är det inte täckt av popmusikglitter så säg. The Sonnets släpper en finfin skiva på onsdag med recension här eller i VK då.

Och så en video från Yeasayers studsiga electroinjektion Odd blood som livade upp årets mest kompakta vintermörker. En av de bästa låtarna, Madder red, har fått en hjärtkramande husdjursberättelse till video (via Pitchfork).

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Sven Jonsson

    Du missade inte så mycket, Matt var rätt packad, de andra såg lite irriterade ut. Visserligen var det en bra spelning ändå men det kommer nog bättre som du kan se istället.

  2. Evelina Burström

    Svar till Sven Jonsson (2010-08-18 11:17)
    Hej Sven!
    Tack, det känns skönt att höra. Konserten fick ju celebert besök också, jag läste i kvällstidningarna att Alexander Skarsgård, Kate Bosworth och Kirsten Dunst var där. Alla var där!
    Förhoppningsvis spelar de på t.ex. Debaser i framtiden. 🙂

  3. Sven Jonsson

    Jo! Jag träffade på Skarsgård senare på kvällen på klubben Park Lane, missade dock Kirsten och Kate. Ja förhoppningsvis får även jag chans att se en bättre spelning! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.