Stand up-komik hela kvällen

Måns Möllers turné är i Umeå i morgon.

Onsdagen är en dag i komikens tecken. Åtminstone den här veckan. Den svenska stand up comedy-kulturen frodas, och det syns inte minst i dagens nöjeskalender då både Måns Möllers turné och RAW Comedy Club Live landar i Umeå.

Klockan 19.30 på Idunteatern är det Måns Möller med kamrater som håller låda. Med sig har han den ständige sidekicken Stephen Simmonds, den alltid trakasserade Kent, Parlamentet-komikern Hasse Brontén och tokige Sean Banan.
– Det känns så roligt och utmanande att försöka behålla känslan från tv-showen. På en storbildsskärm kommer sketcher och annat kul att visas. Det blir mycket mer än en standup comedy-show. Mer strutsfjädrar i rumpan och beiga loafers, säger Måns Möller i ett pressmeddelande.

RAW Comedy Club är stand up-klubben i Stockholm som lockat såväl svenska som internationella komiker, och många av morgondagens stand up-stjärnor uppträder där. Nu åker de för första gången på turné med inga mindre än Mårten Andersson, Soran Ismail, André Wickström, Ahmed Berhan, Messiah Hallberg och den kritikerrosade kanadensaren Glenn Wool. Klockan 21.00 i Aula Nordica.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.