Blandband

Det har varit extremt dåligt med bloggande denna vecka på grund av stora mängder arbete. Men ni som läser papperstidningen VK ser ju resultatet också.

Men här är några nyheter i korthet under veckan som gick, som jag gillar: 


Amiina.

  • Det underbart fina, isländska bandet Amiina är aktuella med albumet Puzzle. Låten Over and again kan du ladda ner gratis på bandets hemsida och Myspace.
  • Som jag skrev i tidigare inlägg så har Kobra börjat gå igen. Yey! Första avsnittet om Google hittar du här.
  • Club 8 släpper låten Closer now den 24 november på sju tums vinyl. Men redan nu kan du ladda ner låten gratis här. Stone Roses-gitarrer, Happy Mondays-rytmer och psykedelia i en fin symbios.
  • Trumföreställningen Yamato – the drummers of Japan kommer tillbaka till Umeå i vår. Jag missade dem förra gången, på MADE, så jag hoppas hinna se dem då.
  • Idol 2010 började i går. Det var dåligt och Peter Jihde fortsatte traggla med sin j*vla pekskärm. Suck.
  • Torgny Lindgren har släppt nya boken Minnen. Jag köpte den i en bokhandel i dag och tänkte sluka den i helgen. Lite kuriosa är att Bingo Rimér var där samtidigt och signerade sin bok En flickfotografs bekännelser. Jag kände mig så nöjd som köpte Torgny och inte Bingo. Torgny är den svenske författare som ser mest ut som en författare och dessutom skriver fantastiskt. Bingo är ett skämt i jämförelse. Men det är väl att slå in en öppen dörr.

 

Och eftersom Beatles-legenden John Lennon skulle ha fyllt 70 år i dag så hedrar jag honom med att lyssna på låten ovan.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.