Nytt med mystiska Iamamiwhoami

De flesta av oss har väl kommit överens om att det går att sätta likhetstecken mellan det hemlighetsfulla musikfenomenet Iamamiwhoami och svenska Jonna Lee. Men det utesluter inte att musiken är riktigt bra och videorna ursnygga. Ett stycke The Knife-estetik, Kate Bush-falsetter och glimrande synthslingor och vi är i hamn. Det här är senaste låten Y. Men när kommer skivan? Jag vill ha!

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. jagär

    men skivan har ju redan kommit. . . ”bounty” heter den och går att köpas på Itunes, alt. lyssna gratis på youtube. . .det kommer väl inte komma ett ”normalt” skivsläpp från den här artisten. . borde vara solklart vid det här laget!

  2. Evelina Burström

    Svar till jagär (2010-08-12 18:44)
    Här får man lära sig. Vad kul! Är du säker på att den finns på iTunes? Jag kollade nu och hittade bara enstaka låtar. Det är på Youtube jag har lyssnat innan också. 🙂
    Haha, du har rätt, någonting ”normalt” är väl ute ur bilden!

  3. jagär

    hehe. alltså det jag menar är att alla enstaka låtar tillsammans är ”skivan” om man nu kan säga skiva. . dom bildar tillsammans namnet ”bounty” som ”skivan” eller ”släppet” heter. . någon hård cd skiva tror jag aldrig vi kommer att se från iamamiwhoami. min teori alla fall . . kanske är fel. känns licksom så, dom har gjort allt annat på ett icke konventionellt sätt . . så hoppas dom fortsätter på det spåret,

  4. Evelina Burström

    Svar till jagär (2010-08-13 11:08)
    Jaha, du menar så. Smart! Man kan ju inte annat bränna sin egen CD och skriva ut en bild på henne (just like the old days) om man nödvändigtvis måste ha en skiva!
    Du har säkert rätt, det mesta sker nog på mest okonventionella möjligt sätt med henne. Inga livespelningar, bara streaming? Hehe.

  5. jagär

    haha ja, streaming kanske! man får väl se hur det går vidare nu när den delen verkar slut. . alla pratar ju om att ”Y” är den sista videon/låten. . ska bli spännande. . annars skulle det ju vara grymt om dom allt bara försvann. . inte ett ljud mer. och kontot på youtube raderas. . men sammtidigt vill man ju ha mer!

  6. Evelina Burström

    Svar till jagär (2010-08-13 11:51)
    Lite som Jakob Hellman! Man vet aldrig – och det är det som är så spännande. Men jag har Youtube-kanalen i min RSS-läsare så jag får i alla fall låtarna (och de fina videorna) direkt de kommer.
    För att använda ett slitet uttryck: den som lever får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.