www.mwillman.se

Vill man så kan man!!!

Pre-workout och ett tidigt styrkepass på morgonen!

God kväll! 🙂

 

Min yngsta dotter väckte mig vid 06.00 i morse, så det var lika bra att inta pre-workouten och göra sig klar för gymmet och ett rygg och axel träningspass på ca 1 h 50 min ink uppvärmning, core och stretching.

 

Info om Pre-workout

Pre-workout tillskott är den enskilt populäraste kategorin av kosttillskott. Att ta sig till gymmet och göra ett bra pass kan vara motigt såväl tidigt på morgonen som efter en hård skoldag eller arbetsdag. Med ett bra pre-workout tillskott så är problemet löst. Motivationen och energin infinner sig magiskt strax efter intag och träningspasset blir av. Och allting talar för att det blir ett grymt bra pass.

En pre-workout baseras på flera ingredienser med en ergogen (prestationshöjande) och/eller uppiggande effekt. Det finns även pre-workoutprodukter som är mer inriktade på att öka blodflödet till dina arbetande muskler. Dessa kallas specifikt för pump-produkter. I kategorin pre-workout fokuserar vi på de produkter som tas före träning och har en prestationshöjande effekt (vilket är mest synonymt med pre-workout).

Det vanligaste förekommande ämnet i en pre-workout är koffein som är centralstimulerande och gör dig mer vaken och alert. Det finns även så kallade stimfria pre-workoutprodukter. Dessa innehåller inga centralstimulerande ämnen.

Andra populära ämnen i en pre-workout är kreatin och beta-alanin som båda ökar din kortvariga explosiva energi samt din styrka och kan hjälpa mot mjölksyra (detta gäller främst lite tyngre träning och kortare kraftansträngningar).

 

Ha en fortsatt trevlig lördag kväll nu! 🙂

/Madde

En kommentar

  1. Pingback: Nyheter om kosttillskott – #1 | Nyheter & Tips

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.