Elvira och Kilroy ”stiligast” i Sverige

Under tävlingsåret för ponnyhopparna finns det en cup med stilbedömning. Denna cup kallas för Mountain Horse Pony Cup. Den går ut på att ponnyekipagen hoppar en viss klass och där en stildomare bedömer deras runda och ger olika stilpoäng.

Sedan när finalen i Västerbotten är avklarad står tre ekipage som segrare, en från vardera kategori. Dessa segrare har då möjligheten att åka ner till södra Sverige där den stora Sverigefinalen rids, med ekipage från alla Sveriges län.

Stöcke PF:s Elvira Dahlgren tog med sig sin c-ponny Munsboro Kilroy ner till finalen i Borås. Inte bara att ekipaget vann bland kategori c i Västerbotten, utan för dem räckte det hela vägen. Elvira och Kilroy vann Sverigefinalen av MHPC 2012!

 

Stort grattis!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.