Nytt världsrekord i Grand Prix

Den brittiska dressyrstjärnan Charlotte Dujardin har haft ett fantastiskt år. Under OS resulterade Dujardin och hästen Valegros ritt i ett OS-guld, både individuellt och i lag. Nu, några månader efter OS är de återigen tillbaka på tävlingsbanan och visst gjorde de sin comeback med stil.

Under gårdagens Grand Prix på London International Horse Show segrade ekipaget med hela 84,447%. Detta innebär att det tidigare världsrekordet på 84,08% av holländske Edward Gal och hingsten Moorlands Totilas, numera är slaget. Charlotte Dujardin är därmed världsrekordhavare i både Grand Prix och Grand Prix Special!

 

Mer information om Dujardins seger hittar ni HÄR.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.