Ny app för banbyggnad

En uppåtgående trend är dessa mobiler, smartphones, där det går att ladda ner appar. Nu skriver Tidningen Ridsport att ett brittiskt utvecklingsbolag med inriktning på ridsport har tillverkat en app som ska hjälpa vid banbyggnad.

Appen heter My Pole Strides och erbjuder möjligheten att rita egna övningar samt banor som sedan går att spara. För att sedan använda övningen eller banan matar bara användaren in sin skostorlek så ger appen instruktioner på hur den ska byggas.

 

Själv har jag inte sökt efter denna app så jag kan inte säga om den är gratis eller hur mycket den kostar. Den kanske inte ens har kommit ut på marknaden än? Men ni som är intresserad kan ju hålla utkik! 🙂

 

-Källa-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.