Unga URF:are i topp

I helgen har Piteå Ridklubb haft en regional/nationell dressyrtävling för häst. Det varma sommarvädret stoppade inte två av Umeå RF:s yngsta tävlingsryttare från att leverera kanonritter.

19-åriga Ida Töyrä på stoet Royal Straight Flush började helgen med att vinna i lördagens MSV C på fantastiska 71,3%. De fortsatte med blågult då de även var bäst i LA:3. Dagens MSV C slutade i en fjärdeplats med 65,4%.

Junioren Lovisa Pettersson med Dionysos var även de heta inne på tävlingsbanan och med två bra rundor i både lördagens och söndagens MSV B:4. Med en procent på ca 67% i båda klasserna räckte det till vinst.

Dessa unga ryttarinnor har ridit för Umeå RF:s lag i division 1 och tillsammans med lagkamraterna Lena Unneby och Susanne Sjöström tog laget hem segern i första omgången. Andra omgången går av stapeln sista helgen i juni på deras hemmaklubb.

Grattis till er båda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.